عبدالرضا چراغعلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متکدیان در گرگان روزانه ۱۵۰ هزار تومان درآمد دارند که ماهانه چهار و نیم میلیون تومان می شود.
وی افزود: توجه به ناهنجاریهای اجتماعی و مشکلات مربوط به آسیبهای اجتماعی در اولویت دستور کار مقامات این بخش و به تبع آن وزارت کشور، استاندارو معاونت سیاسی اجتماعی استان قرار گرفته است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان تصریح کرد: ما با تشکیل کاگروه های تخصصی مختلف و تجزیه و تحلیل و اولویتها ارجاع موضوع به کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان، همکاری با سازمانها و نهادهای موثر شروع کردیم.
چراغعلی گفت: انتظار داریم رسانهها توجه به مسائل و آسیبهای اجتماعی را در اولویت خود قرار داده و با توجه به پتانسیلهای موجود در استان در کاهش آسیبها بکوشند.
به گفته وی، هم اکنون کارنامه قابل قبولی در این حوزه نداریم و باید برای بهبود شرایط موجود تلاش کنیم و این امر به دلیل گستردگی این حوزه شدنی نیست جز با همکاری و تعامل همه دستگاهها و سازمانهای مردم نهاد که برای همیاری و انجام کار کارشناسی برای بهبود وضعیت آسیبهای اجتماعی همکاری کرده و با دستگاهها و نهادها نیبز در این مورد گفتگو شود.
چراغعلی اظهار کرد: شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل اجتماعی استانداری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و دستگاههایی از این دست از مهمترین دستگاههای دخیل در موضوع آسیبهای اجتماعی هستند.
وی افزود: فعال کردن کمیتههای تخصصی و جلسات میدانی با مدیران مسئول و تعیین اولویتها در استان انجام شد، ما پاسخگویی به رسانه را یک اصل میدانیم و سازمانها و دستگاههای مختلف را مکلف به پاسخگویی به رسانهها کردهایم.
چراغعلی با بیان اینکه در این باره نباید احساسی برخورد شود، تاکید کرد: شورای شهر و شهرداری میتوانند در پیشگیری از رشد سکونتگاههای غیر رسمی نقش مهمی ایفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع متکدیان و دستفروشان با برخورد احساسی مردم برخورد میکنیم، در پس دستفروشی و تکدی گری حاشیه نشینی است، مردم باید احساسات خود را کنترل کرده و پاک کردن شهر از این آسیب کمک کنند.
چراغعلی گفت: ۱۰۰ سمن در استان گلستان با رویکرد کمک به افراد بیبضاعت و کمبضاعت فعالیت میکنند.
نظر شما